Morutan Galatasaray : Fatih Terim Romanya asist kralını istiyor: Morutan ... : Gigi becali'den morutan ve galatasaray açıklaması romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becal.

Morutan Galatasaray : Fatih Terim Romanya asist kralını istiyor: Morutan ... : Gigi becali'den morutan ve galatasaray açıklaması romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becal.. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan olimpiu morutan'dan flaş açıklamalar geldi. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Bu 3 romanyalı futbolcu da, bugünün değil, transfer döneminin ilk gününden bu yana konuşulan isimler. Galatasaray'da transfer bombalarının ardı arkası kesilmiyor. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red).

Geçtiğimiz günlerde romanya basını galatasaray'ın morutan ile ilgilendiğini yazmış, morutan'ın menajeri de bu ilgiyi doğrulamıştı. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan olimpiu morutan'dan flaş açıklamalar geldi. Gigi becali'den morutan ve galatasaray açıklaması romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becal. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı:

Morutan Galatasaray İçin Geliyor | Spor Gündemi
Morutan Galatasaray İçin Geliyor | Spor Gündemi from sporgundemi.net
Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Gigi becali'den morutan ve galatasaray açıklaması romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becal. Bu 3 romanyalı futbolcu da, bugünün değil, transfer döneminin ilk gününden bu yana konuşulan isimler. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. 22 yaşındaki romanyalı yıldız dün yaptığı açıklamada, galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri mutluluk verici. Morutan ve cicaldau'nun potansiyeli oldukça yüksek. Cimbom, 22 yaşındaki oyuncu ve kulübü steaua bükreş ile anlaşmaya vardı. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter:

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan olimpiu morutan'dan flaş açıklamalar geldi.

Gigi becali'den morutan ve galatasaray açıklaması romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becal. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Cimbom, 22 yaşındaki oyuncu ve kulübü steaua bükreş ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'ın radarında olan ve her konuda anlaşmaya vardığı morutan, i̇stanbul'a geliyor. Morutan adalah pemain rumania kedua yang bergabung dengan galatasaray musim panas ini, setelah cicaldau, yang didatangkan seharga $7 juta dari cs universitatea craiova. Becali transferle ilgili olarak, galatasaray iki hafta önce morutan için bana 7 milyon euro ödemek istedi ama ben bu teklifi geri çevirdim. Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. Galatasaray'da transfer bombalarının ardı arkası kesilmiyor. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Onun bir sonraki transferinden %20 pay da alacağım açıklamalarını yaptı. Becali, morutan'ın galatasaray'ın oyuncusu olduğunu söyleyerek, morutan, bugün sağlık kontrolleri için i̇stanbul'a gidecek.

Becali, morutan'ın galatasaray'ın oyuncusu olduğunu söyleyerek, morutan, bugün sağlık kontrolleri için i̇stanbul'a gidecek. Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Fcsb başkanı becali'nin önceki maçlardaki performansını eleştirdiği ve takım içindeki yerini. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter:

Morutan Galatasaray'ın yeni transferi! Olimpiu Morutan ...
Morutan Galatasaray'ın yeni transferi! Olimpiu Morutan ... from www.mardinlife.com
Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Fatih terim, morutan'ı seviyor ama transfer miktarına o karar vermiyor. Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Cimbom, 22 yaşındaki oyuncu ve kulübü steaua bükreş ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Olimpiu morutan & galatasaray, potansiyelde uç nokta cicaldau, stanciu ve morutan. Morutan ve cicaldau'nun potansiyeli oldukça yüksek. Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr.

Morutan, son 3 sezonda steaua bükreş formasıyla 103 maçta 13 gol atarken 30 asist kaydetti.

Morutan da adım adım galatasaray'a yaklaşıyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. 22 yaşındaki romanyalı yıldız dün yaptığı açıklamada, galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri mutluluk verici. Beşiktaş kenan karaman, beşiktaş'la anlaştı iddiası! Fcsb'nin sahibi gigi becali, olimpiu morutan'ın transferi için galatasaray'la anlaştığını açıkladı. Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). Cimbom, 22 yaşındaki oyuncu ve kulübü steaua bükreş ile anlaşmaya vardı. Det bekræfter steauas ejer gigi becali. Becali transferle ilgili olarak, galatasaray iki hafta önce morutan için bana 7 milyon euro ödemek istedi ama ben bu teklifi geri çevirdim.

Olimpiu morutan & galatasaray, potansiyelde uç nokta cicaldau, stanciu ve morutan. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği olimpiu morutan ile ilgili hemen hemen her gün steaua bükreş başkanı gigi becali'den yeni açıklama geliyor. Galatasaray'da transfer bombalarının ardı arkası kesilmiyor. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum.

Gigi Becali: Morutan'ı Galatasaray'a sattım - Haber Full
Gigi Becali: Morutan'ı Galatasaray'a sattım - Haber Full from www.haberfull.com
Sebelum bergabung dengan fcsb, pada tahun 2018, morutan bermain untuk fc botosani (2016/2018) dan u cluj (2011/2016). Galatasaray'ın morutan transferine ilişkin oyuncunun menajeri florin vulturar'dan sıcak açıklama geldi. Morutan adalah pemain rumania kedua yang bergabung dengan galatasaray musim panas ini, setelah cicaldau, yang didatangkan seharga $7 juta dari cs universitatea craiova. Morutan, son 3 sezonda steaua bükreş formasıyla 103 maçta 13 gol atarken 30 asist kaydetti. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Det bekræfter steauas ejer gigi becali. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan olimpiu morutan'dan flaş açıklamalar geldi.

Morutan ve cicaldau'nun potansiyeli oldukça yüksek.

Morutan da adım adım galatasaray'a yaklaşıyor. Sebelum bergabung dengan fcsb, pada tahun 2018, morutan bermain untuk fc botosani (2016/2018) dan u cluj (2011/2016). Fcsb başkanı becali'nin önceki maçlardaki performansını eleştirdiği ve takım içindeki yerini. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği olimpiu morutan ile ilgili hemen hemen her gün steaua bükreş başkanı gigi becali'den yeni açıklama geliyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Gigi becali'den morutan ve galatasaray açıklaması romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becal. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Olimpiu morutan & galatasaray, potansiyelde uç nokta cicaldau, stanciu ve morutan. Özellikle de morutan, ciddi anlamda uç potansiyel diyelim. Galatasaray'ın radarında olan ve her konuda anlaşmaya vardığı morutan, i̇stanbul'a geliyor. Herkese yeniden selamlar bir başka football manager 2021 videosuyla sizlerle birlikteyim. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt.